Despre noi

Bazarulonline.ro este Primul Marketplace Engros din Romania, un marketplace online cu produse en-gros, cu furnizori care au depozite in România! De aici poti achizitiona o multime de produse la pret de producator dintr-un singur loc. Articole pentru dama, barbati, fete, baieti, bebe, pentru casa, pentru masina, telefoane, ingrijire personala sau pentru animalele de companie, toate sunt disponibile en-gros!

Iti punem la dispozitie o varietate de produse pe care le poti achizitiona pentru cadouri, cat si din necesitate. Comanda se face direct de pe site, iar livrarea la tine acasa. In acest fel, nu mai esti nevoit sa te deplasezi la cate un magazin de specialitate, ci poti cumpara tot ce ai nevoie dintr-un singur loc.

In functie de ce ai nevoie, poti achizitiona urmatoarele:

  • Articole de imbracaminte si incaltaminte pentru dama si barbati, cat si pentru fete, baietei si bebe;
  • Accesorii necesare pentru botezul copilului;
  • Jucarii, accesorii pentru scoala si activitati in aer liber;
  • Articole pentru casa (covoare, cuverturi, paturi, perne, pilote, lenjerii de pat);
  • Accesorii auto si pentru telefoane;
  • Parfumuri;
  • Articole pentru ingrijirea personala, cat si cosmetice;
  • Pentru prietenii necuvantatori (caini si pisici);
  • Martisoare.

Gama variata de produse include tot necesarul pentru toata familia. Fie ca vrei sa faci un cadou sub forma de parfum sau martisor sau iti doresti sa schimbi tot aspectul dormitorului cu o noua lenjerie de pat si cuvertura, toate sunt disponibile pe Bazarulonline.ro.

Poti schimba intreaga vestimentatie a fiecarui membru al familiei, in fiecare sezon! Ai la dispozitie o varietate de haine pentru anotimpul rece, pentru cel cald, cat si incaltamintea corespunzatoare. Cumpara tot ce ai nevoie si pentru cei mai mici din casa! Poti alege dintr-o gama larga de produse pentru bebe, atat in materie de imbracaminte, cat si accesorii pentru scoala si gradinita.

Site-ul dispune de o gama variata de produse, asadar nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu disponibilitatea lor. Stocurile sunt asigurate mereu, astfel incat clientii sa primeasca la timp produsele dorite. Calitatea inalta si pretul redus al produselor sunt efectuate intr-un raport excelent, de care poti beneficia oricand efectuezi o comanda.

Poti comanda tot ce ai nevoie pentru rutina zilnica si viata cotidiana, dintr-un singur loc, din confortul propriei case! Comanda se face direct de pe site, iar livrarea la domiciliul sau la adresa specificata. Nu trebuie sa te deplasezi nicaieri pentru a cumpara detergenti, covoare persane, jucarii educative, boluri pentru hrana animalutelor, martisoare, trusouri pentru botez sau haine. Toate se afla intr-un singur loc. 

Spor la cuparaturi!