Livrare

Livrarea:

Magazinul nostru va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare in tara prin curier: 15 lei pe comanda.

Livrare in strainatate prin curier: 200 lei pe comanda.

*** Costul transportului poate sa difere in functie de termenii si conditiile furnizorului si este afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii.

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face de luni pana vineri in intervalul 9:00 – 17:00 la domiciliul clientului sau conform orarului de lucru al curierului.

Comanda minima este 30 RON.

In strainatate livrarea produselor dureaza intre 3-4 zile lucratoare in functie de distanta, rasounderea pentru intarziere fiind a curierului si nu a vanzatorului.

Comenzile internationale se pot achita doar prin plata online sau transfer bancar.

Comanda minima este 500 RON (aproximativ 112 Euro). In cazul in care subtotalul comenzii nu depaseste comanda minima, aceasta va fi automat anulata.

Dupa plasarea comenzii veti primi un sms pentru confirmare si un alt sms cand coletul va fi predat curierului. Puteti urmari orice status al comenzii prin alegerea de notificari push sau alerte sms. Pentru detalii despre comanda, modificari sau anulare, va rugam sa sunati si la unul dintre numerele noastre de suport, 0370509599 sau 0370509598.

Comenzile nu se confirma telefonic, acestea vor fi procesate in maxim 3 zile de la plasare si vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare de la expediere (exceptie facand situatiile neprevazute).

*** Termenul de livrare poate varia in functie de furnizor. Timpul de livrare este specificat in dreptul fiecarui produs si in pagina de finalizare a comenzii.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia.

ATENTIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derularii comenzii, la o comandă neridicată sau anulata de cumparator, ne rezervam dreptul de a sista livrarea comenzilor ulterioare. In cazul in care nu ridicati coletul intr-o situatie, nu vom mai efectua nicio livrare ulterioara catre dvs. cu ramburs, plata comenzilor urmatoare putendu-se face doar in avans in avans: online cu un card bancar sau prin transfer bancar.

!!! SC ZEBE MARKET SRL isi rezerva dreptul de a selecta clientii !!!