Retur

Daca ati decis sa returnati un produs, este necesar sa ne comunicati decizia de returnare. Puteti face acest lucru folosind una din urmatoarele cai de comunicare:

Telefonic 0370509599;

Prin inscrierea unei cereri RMA din contul de clientCum?;

Prin Formularul de retur

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, cu toate accesoriile şi etichetele originale, fără semne de purtare.

*** Din motive de igiena, lenjeria intima nu se returneaza.***

In cazul in care doriti efectuarea unui retur, trebuie mentionata intentia de a fi inlocuite produsele sau de returnare a banilor. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil.

Daca pentru schimbul produselor plasati o noua comanda pe site si nu ne anuntati/mentionati la observatii ca este vorba de un retur, nu ne asumam raspunderea ca schimbul de colete se va realiza.

Valoarea produselor inlocuite va fi egala sau mai mare cu cea a produselor returnate. Nu se admite pentru produsele returnate alegerea unui alt produs cu valoare mai mica si restituirea diferentei, situatie in care optati pentru inlocuirea cu un produs cu aceeasi valoare sau restituirea intregii sume.

Returnarea se face prin curierat, iar costul transportului este suportat de client.

* Nu acceptam colete cu ramburs!

In cazul in care marimea aleasa nu vi se potriveste, puteti solicita o alta marime sau alt produs (daca este cazul, se va achita diferenta de plata).

!!! Pentru schimb de colete se achita 25 lei, reprezentand costul transportului catre noi si taxa de schimb. !!!

* Ne rezervam dreptul de a nu accepta sa facem schimb de colete, situatie in care ne trimiteti produsele prin posta sau curier, iar noi va trimitem produsele alese in schimb sau va returnam banii!

In cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc, nu mai pot fi schimbate. In aceasta situatie returnati produsele, iar contravaloarea articolelor va fi virata in contul dvs. bancar.

Va oferim garantia ca articolele comandate sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea sa va inlocuim articolul cu unul identic, suportand si taxele aferente transportului.

Restituirea contravalorii se face doar pe valoarea articolului returnat, în maxim 14 zile de la data returnarii prin Transfer bancar, in contul dvs. IBAN.

In cazul in care la comanda ati beneficiat de reduceri/promotii sau transport gratuit, iar comanda este returnata, bonusurile vor fi scazute din valoarea sumei ce trebuie restituita in contul bancar.